Dekkreoler

previous arrow
next arrow
Slider

Dekkreoler

NP Lien kan tilby alle typer dekklagringsløsninger. I tillegg til faste reoler omfatter sortimentet også manuelt betjente og elektrisk drevne mobile reoler.

Alle reoltypene kan leveres for både stående og liggende hjul,  økt fokus på ergonomi og HMS har medført at de aller fleste leveransene våre er for liggende hjul som ikke krever noe manuell håndtering inn og ut av reolene.

Stående dekklagring

Leveres både som faste stasjonære dekkreoler og som mobile reoler for stående dekklagring. Med mobile dekkreoler lagres flere dekk uten å øke lager-arealet. Sammenlignet med faste reoler trenger man her kun en reolgang. Reolene plasseres rett på gulvet og kan flyttes ved senere behov. Ratt og kjededrift gjør at man enkelt får tilgang til dekkene.

Liggende dekklagring

Er et system som gir deg mer kompakt lagring og mindre håndtering. Hvert dekksett lagres stablet på bærearmer som gjør dekkene lett tilgjengelige med den tilhørende dekkstableren. Hjulene håndteres dermed uten manuelle løft, helt fram til dekkbytte. Leveres for både faste stasjonære dekkreoler og som mobile for liggende dekklagring. En løsning med HMS i høysete.