Vilkår og betingelser

Kjøpsvilkår

N.P. Lien A/S er forhandler til både bedrifter og privatpersoner. Avtaler gjort med bedrifter er underlagt Kjøpsloven og avtaler med privatpersoner er underlagt Forbrukerkjøpsloven. Vårt hovedmål er å komme frem til en god løsning for begge parter ved en eventuell uenighet.

Priser

Alle priser i katalogen er ekskl. mva og frakt.
Priser kan endres uten forvarsel.
Ordre under kr. 1000,- belastes med et håndteringsgebyr på kr. 300,-

Ordrebekreftelse

Kontroller ordrebekreftelsen mot bestillingen.
Gi N. P. Lien AS beskjed snarest ved eventuelle feil.
Varer leveres i henhold til ordrebekreftelsen.

Levering

Hos oss kan du hente varene ut på vårt lager, la oss arrangere frakten eller benytte din egen transportør/transportavtale. Ved henting av varer eller ved å benytte seg av egen transportør/transportavtale gjelder fraktvilkår Incoterms FCA, at kunden selv er ansvarlig for varene etter overlevering. Arrangeres frakten av N.P. Lien A/S, så skjer dette etter Incoterms EXW.
Eventuelle transportskader må avmerkes på fraktbrevet ved mottak av varen før transportøren forlater leveringsadressen.

For alle leveringer gjelder dør til dør. Om annet må dette avtales på forhånd.

Leveringer til privatpersoner skjer på dagtid i ukedager. Kunden er selv ansvarlig for å være tilstede ved utlevering. På forespørsel vil det være mulig å avtale et leveringstidspunkt. Ved eventuelle hindringer som skyldes kunden vil det bli fakturert avgift for bomtur, dette gjelder både til bedriftskunder og privatkunder.
N.P. Lien AS fraskriver seg ansvaret for kostnader ved eventuelle forsinkelser, og alle former for dagsbøter vil bli avvist om dette ikke er avtalt på forhånd.

Reklamasjon/retur av varer

Reklamasjoner må meldes til oss innen 8 dager.
Ved evt. retur av varer vil kunden bli belastet for transportkostnadene. Ved retur av varer på bakgrunn av feil fra N.P. Lien AS vil vi stå for frakten, etter avtale med oss. Legg merke til at du som kunde vil stå ansvarlig for eventuelle skader på varene under returtransporten.

Betaling

Alle våre priser er oppgitt i NOK eks. mva, fritt levert vårt lager på Skytta Industripark, om ikke annet er avtalt. Etter ordrebekreftelse vil prisene kun bli endret på bakgrunn av endringer som valuta, skatter og avgifter etc. eller åpenbare feilprisinger.

 

Faktura

Vi har per i dag kun en betalingsmåte som er faktura. Fakturaen vil bli tilsendt som pdf dokument per e- post eller EHF faktura. Vennligst oppgi e-post adresse for faktura eller detaljer ang. EHF fakturering ved bestilling.

Betalingsbetingelse netto per 20 dager om ikke annet er avtalt på forhånd. Det tas forbehold om salgspant ihht. pantelovens §3-14 og §3-22.

Personvern og markedsføring

Opplysningene som oppgis i bestillingen brukes primært til å kunne levere varer og fakturere kunder. Disse opplysningene vil bli behandlet konfidensielt, men vil kunne bli brukt i vår markedsføring, som undersøkelser og e- postmarkedsføring.

Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter, og om hvordan vi kan hjelpe deg!