Om oss

Om oss

Vi har gjennom årene opparbeidet oss en god leverandørportefølje av det vi mener er de beste leverandørene på lager-, verksted- og kontorinnredninger på markedet.

Vi er forhandlere for en av verdens ledende leverandører av reolsystemer, spanske Mecalux SA. Gjennom de siste 15 årene har vi vært så heldige å få være forhandler av LISTA AG på verkstedinnredinger. Disse produseres i kjent sveitsisk kvalitet og er i toppsjiktet av kvalitetsinnredninger, verden over.

Montørene våre har lang erfaring med våre produkter, og er opptatt av å være behjelpelige og løsningsorienterte. De fleste montørene har egne produktkategorier, i den hensikt at våre kunder skal få en rask og økonomisk monteringskostnad på løsningene vi selger. Montering kan vi tilby over hele landet.

Hos oss skal får du hjelp med ditt prosjekt uansett størrelse. Vi kommer gjerne ut på befaring til deg, tegner opp løsninger, svarer deg på telefon eller sender deg det du bestiller via nettbutikk. Velkommen til en hyggelig handel hos oss.


Hva kan vi stå til tjeneste med?

Terje Larsen

Salg.
Tlf: 911 36 259
E-post: larsen@nordverk.no

Kristoffer Fleddum

Salg.
Tlf. 904 80 206
E-post: kf@nordverk.no